Сервизна Дейност

 
 
 
Компетентно – Качествено – Коректно - Конкурентно
 
През годините на своето развитие, като фирма занимаваща се автосервизна дейност, Авел Трейд ЕООД се стреми да предлага на българския пазар най-доброто от световния пазар и разбира се най-доброто от себе си.Същността на политиката Авел Трейд ЕООД е покриване, прилагане и поддържане на стандартите на световните лидери на този пазар  за стандарти на своята Сервизна и Ремонтна дейност. В настоящия момент Авел Трейд ЕООД може да се похвали с:
 
АВЕЛ - специалистът в АВтомобилната ЕЛектроника
 
         
 
 Оторизираните сервизни центрове на Delphi са обучени и оборудвани с специални инструменти и подготвени за дизеловото предизвикателство.
Авел Трейд ЕООД е част от сервизната мрежа на Delphi и предлага диагностика и ремонт по технология на производителя на системи Common Rail,EPIC,DP 210,DP 310. 
   още
   
 
 
   
 
 За да гарантира на клиентите си че изискваните процедури по диагностика и ремонт са грижливо извършени по най-високия стандарт на Denso, компанията създава нива от сервизна мрежа като всеки дилър трябва да покрива и поддържа изискванията приложени за неговото ниво.Авел Трейд ЕООД е сервизен дилър от най-високо ниво сервизна мрежа на Denso - категория А.Като такива ние предлагаме диагностика и ремонт по технология на производителя Denso - Common Rail и ECD системи.
   още
         
 
 Bosch Car Service осигурява обслужване от А до Я на клиента и неговия автомобил, като поддържа едно постоянно високо ниво на качество.Авел Трейд ЕООД е част от тази програма и един от първите Bosch Car Service в страната.
 
         
 
Бош предлага богат опит, дългогодишни знания и модерни технологии в сферата на дизеловите системи и е в състояние да предложи на сервизните специалисти всебхватни програми за ефикасна диагноза на всички видове дизелови системи.Авел Трейд ЕООД като част от мрежата на Bosch Diesel Center разполага с всички необходими специализирани знания и съответното сервизно оборудване за диагностика и ремонт на място на всички видове дизелови системи с експертно качество, подлежащо на постоянен контрол.
   още