Delphi ремонт

       
 Common rail инжектори    
 
 
   Delphi Diesel разполага с ремонтна програма за Common Rail инжектори.Поради прецизността на системите Common Rail, за ремонта на техните компоненти се изискват изцяло нови и стриктни сервизни условия. Ние сме доволни, че можем да предложим на нашите клиенти ремонт по технология на производителя.  
    придружителен лист при ремонт на Common Rail инжектори  
 Common Rail помпи      
 
   Въпреки сложността за обезпечаване на ремонт на системи Common Rail компанията Delphi се грижи да обезпечи максимум възможности и предлага на сервизната си мрежа цялостна ремонтна програма на системите Common Rail. Ние предлагаме обучени специалисти и които да дадат всичко от себе си сервизно оборудване от най-високо технологично ниво, които да обезпечат ремонта на вашата Common Rail система.  
     придружителен лист при ремонт на Common Rail помпи  
 EPIC помпи      
   
Системата EPIC на Delpki Diesel е проектирана да помогне на прои зводителите на автомобили да посрещнат стандарта на вредни емисии EURO 3. Автомобили използващи система за дизелово впръскване EPIC :
MERCEDES BENZ C220D , E220D 
PEUGEOT 406, 806 2.1 TD
FIAT PUNTO 1.9 D ULYSSE 2.1TD
RENAULT KANGOO, CLIO 1.9D
FORD TRANSIT 2.5 TD
CITROEN EVASION, XANTIA, XM 2.1 TD
 
 
     придружителен лист при ремонт на EPIC помпи
 
 DP210 помпа
 
     
   Помпата DP210 е базирана на  Delphi DPA и DPS помпи и по напредналата DP200 серия,и е добър пример за електронно контролирана дизелова помпа  която отговаря на изискванията на европеиския пазар за вредни емисии.Горивната помпа DP210 е с подобрено управление на аванса и подобрена синхронизация на помпа-мотор.Тя е подходяща за три - четири - шест цилиндрови мотори на пътни и извън пътни (of road) превозни средства.