DELPHI ДИЗЕЛОВИ СИСТЕМИ

  Common Rail е фундаментална промяна в дизеловите технологии. Първият автомобил използващ Delphi Common Rail стартира през 2001 година. През 2010 година очкаванията са да има приблизително 14 милиона автомобили, оборудвани със система Delphi Common Rail.
 
 
 
 
         
    Представянето на системата за дизелово впръскване Common Rail наложи нови изисквания за диагностика и обслужване на автомобила. Като производител на Common Rail система за първоначално вграждане, Delphi посрещна това предизвикателство и предостави на своите клиенти гама от диагностично оборудване.  
  
 
 
         
    Чистотата на горивото е от критично значение. Един от най- важните компоненти в горивната система е горивния филтър. Горивните филтри на Delphi са широко използвани като оборудване за първоначално вграждане.  
 
 
 
 
         
    Delphi Diesel Aftermarket с удоволствие ви съобщава стартирането на "Delphi Diesel+" - добавка за обогатяване на горивото. Тази нова добавка съдържа набор от елементи, които повишават възможностите на горивото да почиства, защитава и възстановява. По този начин се подобрява работата на двигателя и се намалят вредните емисии.  
 
 
 
         
    Delphi предлага пълна гама от инжектори, покриващи системите за дизелово впръскване от редовите системи на 50'те години на 20 век до съвременните Common rail системи.  
 
 
 
 
         
    Като ключова част от горивната система, помпите на Delphi са подходящи за широка област от леки коли, леко товарни, земеделски, индустриални и морски двигатели. Достъпна е и голяма гама резервни части за тях.  
 
 
 
         
  Delphi Diesel предлага широка гама от датчици, клапани и соленоиди. Стоп клапани на 12V и 24V, авансаторни соленоиди по точните изисквания на производителя.  
 
 
 
 
         
    Достъпът до най-новата информация е съществен елемент за успеха на съвременните дизелови сервизи. Delphi знае тази нужда и предоставя  на сервизната си мрежа, цялата поддръжка която се изисква.  
 
 
 
 
 
         
  Подгревните свещи на Delphi Diesel гарантират качество, точно съвпадащо със стандартите установени от световните производители на дизелови системи. Позицията на Delphi е като лидер в дизеловите технологии и това е доказано с качеството на цялата гама подгревни свещи и релета.  
 
  
         
   Използването на правилните инструменти е ключът към качествено извършен ремонт. За да подпомогне правилния ремонт и обслужване на автомобилите оборудвани със системи за дизелово впръскване, Delphi предлага широка гама от инструменти и тестово оборудване.