диагностика

 
Ако вашия бизнес е в сферата на обслужване на дизелови автомобили и горивно-впръскващи системи, тогава Delphi може да ви обезпечи с инструменти за постигане на успех.От обикновени диагностични инструменти до специализирана тестова апаратура, която позволява комплексен ремонт на компоненти от дизеловата система.
 
 
Diamand 2
 
 
 
Безжичен инструмент за електронна диагностика, проектиран изключително за дизеловите специалисти.
 
 
 
 
DS 100 E + Diesel MAX software
 
 
Уред за диагностика на широка област от автомобилни електронни системи.Компактно и лесна за употреба решение, опериращ с джобен компютър.Оборудван с Diesel MAX software предлага диагностика в дълбочина на превозни средства оборудвани с Delphi системи.
     
 Sealed Rail Diagnostic kit
 

 
Този комплект на Delphi точно проследява повредените компоненти, като измерва налягането създадено от помпата за високо налягане и проверява количеството на излишно гориво индивидуално за всеки инжектор.Съвместим е с Common Rail системите на Delphi, Bosch,Denso и Siemens.
 
Common Rail Removal and Refit tools
 
 
 
 
Инструменти за бързо и  лесно обслужване на Common Rail системи.Комплектите са съвместими с всички производства на CR включващи Delphi, Bosch, Denso и Siemens.
 
 
 
 
     
DS550E
 
 
 Компютърно базирано решение за диагностика
-всеобхватен инструмент комбиниращ серийна диагностика,автомобилен електронен измерител за актуални стойности и осцилоскоп.
-покритие на над 27 000 модела от 45 производителя.
-пакета включва комбиниран кодочетец, диагностичен софтуер и блутут адаптер.
-лесен за обновяване с редовни ъпдейти