добавки

 Модерните дизелови двигатели са все по-сложни, и днешните собственици на коли очакват те  да са надежни и високоефективни, съчетани с малък разход  на гориво и ниски емисии на изгорелите газове. Поради тази причина, по важно от всякога е горивото да отговаря на определени условия.Програмата Delphi Diesel + е създадена и разработена точно с тази цел.
 
Способността на днешното дизелово гориво да почиства и смазва компонентите на мотора и на системата за доставяне на гориво ,за съжаление е намалено, в резултат на повишените изисквания към отработените газове.Докато доброкачественото гориво, съхранено при подходящи условия, ще предоставя адекватна защита на горивната система.
 
     
Добавката Diesel + на Delphi разработена съвместно с Chevron Corporation, са внедрени последните технологии на Texaco.Те подобряват възможностите на горивото да почиства, защитава, възстановява и дори подобрява работата на двигателя и да намалява вредните емисии.
 
Ключовите фактори включват:
 
-подобрява условията за горивната система:осигурява максимална почистваща сила за премахване на съществуващите отлагания по инжекторите и клапаните, и по такъв начин поддържат правилно разпръскване  и икономия на горивото, и осигуряват по голяма мощност.
 
-смазващи своиства:намалява износването на компонентите от горивната система.В следствие на което се удължава живота на мотора и горивната помпа.
-стабилзатори на горивото:предпазва от киселинно базирани реакции които причиняват нестабилност на горивото.Това помага на горивото да оперира при максимум ефективност.
 -анти-пяна функция:предпазва от запенване и осигурява бързо иефективно съдържанието от резервоара.
 
-анти-корозионна защита:намаля щетите причинени от корозия.Това подобрява работата и живота на двигателя.
 
-цетанов подобрител:подобрява самозапалването на дизела, осъществевява подобрено възпламняване на горивото, по-добър студен старт, намален шум от възпламеняване, намален пушек, и по млко вредни емисии.