филтриране

 С повече от 60 години опит, Delphi е световен лидер в производството и създаването  на дизелови филтри.С голямата си гама от филтри  и добавки се гарантира максимална защита горивната система.
 
Прогресиращата дизел технолгия вдига нивото на производство на дизеловите филтри.Задължително при системите с високо налягане Common Rail е, горивото да е с абсолютна чистота.Видими и невидими примеси,въздух, вода, и други замръсители, могат да доведът до пагубен ефект втрху прецизните компоненти на горивната система.По-малко от 5 грама примеси, с големина 2 до 5 микрона на частиците може да причини големи щети на горивната система,в резултат на което мотора и автомобила да останат за дълго време в сервиз и да увеличат сметката за ремонт.За това използването на коректните, качествени филтри е от голямо значение.
 
Гамата на дизеловите филтри на Delphi надхвърля на 100 номенклатурни номера и над 14 000 приложения.Филтрите на Delphi са разработени да премахват видими и невидими примеси в горивото, с големина над 2 микрона, което удължава живота на горивната система.
 
Delphi стартира и нова програма с усилени филтри за камиони,морски съдове, селскостопански и off road превозни средства.
 
Като допълнение Delphi предлага обширна гама от допълнения към филтриращата система които включват утайници, сепаратори (капани за вода), помпи за обезвъздушаване и водни датчици.Те са създадени за максимална защита на компонентите на горивната система.