HARTRIDGE

 
 
   
World Lieders in Diesel Fuel Injection Technology
 
   
 
 
 
 
 
Основана през 1930 г. днес марката Hartridge е световен лидер в производството на оборудване за тестване на дизелови инжекционни системи. През 1935 г. Hartridge изкусно адаптират магнитоелектрически стенд и изработват един от първите в света стендове за дизелови помпи. От това изобретение израства преуспяващия бизнес, който днес предлага тестово оборудване за всички водещи производители на дизелови горивни системи, които се произвеждат в света.
 
   
         
 AVM2-PC
 
 
Стендът AVM2-PC е компютърно базирана високотехнологична машина, проектирана да пести време. Факт е че този стенд може да спести до 50% от времето, което би отнел друг стенд. Тайната на AVM2-PC е в неговата лесна употреба. Този стенд лесно може да бъде адаптиран да манипулира с всички типове редови, роторни и Common Rail помпи до 12 цилиндъра, също както и с помпа-дюза (EUI / EUP) и Common Rail инжектори.
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
         
 CRi-PC
 
 
Стендът CRi-PC е създаден да обезпечи сервизите с ефективна и гъвкава тестова платформа за всички производства на Common Rail инжектори, която е бърза за настройка и лесна за употреба.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
 CRp-PC
 
 
 Hartridge създават стендът CRp-PC с цел да предоставят на дизеловите сервизи един ефективен метод за бързо и просто тестване на всички производства помпи Common Rail. Платформата на CRp-PC позволява тестване на Common Rail помпите на Bosch, Delphi, Denso и Siemens VDO
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
 IFT-70
 
 
 IFT-70 е проектирано да предостави на всички нива на сервизи, от гараж до сервизен център, със способността да осъществяват бърза и лесна диагностика на на дизеловите инжектори.IFT-70 може да бъде използвано като част като автомобилната диагностика в гаражен сервиз или като част от пълна програма за тест, диагностика и ремонт от специлизиран сервизен център, съвместно с продуктите AVM2-PC и CRi-PC.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
 EUI & EUP
 
 
 За посрещане на нарастващите нужди за обслужване на системата помпа-дюза (EUI / EUP), Hartridge предлага набор от комплекти, които да бъдат използвани само съвместно със стенда AVM2-PC. Комплектите съдържат устройство "cambox" с интерфейс за връзка с управляващото устройство на стенда плюс специфични комплекти и управления за соленоида.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
HARTRIDGE
TESTMASTER 3
 
 
Произведеният от Hartridge Testmaster 3 е прецизна пневматична машина за тест и настройка на почти всички типове инжектори при налягане до 500 бара. Компактни размери, усъвършенствано меню, управлявано от софтуер и в съответствие със стандартите ISO 8984-1 и ISO 8984-2