оборудване

Вграждането на електроника в модерните коли се изисква от три основни фактора:
 
- грижа за околната среда и строгите стандарти за вредни газове;
- горивна икономичност;
- грижа за комфорт и безопасност.
 
Пресметнато е че над 50% от повредите в съвременните автомобили се дължат на повреда в електрониката. При нас може да намерите цялостно решение на вашия проблем:
 
- компетентна диагностика;
- коректен ремонт;
- авточасти и компоненти с доказано качество.
 
Дългогодишната работа доказва Авел Трейд като водещ играч в сектора на автомобилната електроника. Опита на фирмата в областта на автомобилното обслужване, диагностиката и ремонт е базата, която обуславя необходимостта от инвестиции в оборудване. Ние знаем кое е необходимо за точна диагностика и коректен ремонт на различните системи в различните марки автомобили. Наличното обрудване в диагностичния център на фирмата покрива 95% от автомобилния парк в България и подпомага специалистите в поставянето на точна диагноза. Най-съвременното ремонтно оборудване е изискване и гаранция за квалифициран и коректен ремонт.
   
         
   
Фирма Авел Трейд ЕООД покрива изискванията за ремонт на всички водещи производители на дизелови горивни компоненти.
Помещението "ЧИСТА СТАЯ", изисквано за диагностика и ремонт на съвременните дизелови системи Common Rail, отговаря на стандартите на фирмите производители. АВЕЛ ТРЕЙД разполага с тестово и диагностично оборудване по стандартите на Delphi, Bosch и Denso. Микроклимат по стандартите на Delphi, Bosch и Denso.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
   Дългогодишния опит на фирма АВЕЛ ТРЕЙД  е определил и избора за инвестиция в апаратура за диагностика, която да допълва професионалните възможности на високо квалифицирания персонал – фирмата разполага с диагностична апаратура, която да е с най-близки възможности до тази на дилърската сервизна мрежа.