ремонтно оборудване

 
 
 
Най - съвременната тестова и диагностична апаратура на водещите фирми в този отрасъл MB, BMW, WAG, OPEL, FORD, PSA, RENAULT, HONDA в съчетание с последен модел диагностична апаратура на Bosch, Delphi и Denso. В помещенията за ремонт на компоненти на дизелова горивна система, фирмата разполага със стендова апаратура Bosch, за ремонт на съвременни дизелови електронни системи Bosch включително и Common Rail и два стенда на фирмата Hartridge оторизирани от Delphi, Denso, Siemens VDO, за ремонт на техните електронни дизелови системи включващи и компоненти на Common Rail системи.
 
       
BOSCH EPS815
 
 
BOSCH EPS815 е универсален стенд за тест и настройка на дизелови гориво нагнетателни помпи.
 
На приблизително 60% от дизеловите двигатели в света са вградени системи за дизелово впръскване с марката Bosch. Този стенд е изискване на индустриалния гигант за извършване на ремонтни операции по компоненти от съвременните електронни  системи за дизелово впръскване.
 
       
 HARTRIDGE AVM2-PC
 
  HARTRIDGE AVM2-PC е усъвършенстван стенд от най-ново поколение за тест и настройка на механични и електронни компоненти от дизеловата горивна система, включително помпи и инжектори система Common Rail. С помощта на този компютърно базиран стенд и съответния софтуер Авел Трейд извършва ремонти при 100% ефективност. При спазване на условията за експлоатация и обслужване на ремонтираното изделие по тази технология, ние даваме 1 година гаранционен срок на нашите клиенти.  
       
HARTRIDGE CRi-PC
 
 
Авел Трейд разполага с HARTRIDGE CRi-PC - специално създаден стенд за тест, ремонт и настройка на инжектори система Common Rail. Този стенд предоставя възможността за 100% ефективен ремонт и най-прецизна настройка в съотвестствие с нормите и технологиите на Delphi - един от водещите в света производители на системи Common Rail.
 
       
HARTRIDGE
TESTMASTER 3
 
 
  Произведеният от Hartridge Testmaster 3 е прецизна пневматична машина за тест и настройка на почти всички типове инжектори при налягане до 500 бара и е в съответствие със стандартите ISO 8984-1 и ISO 8984-2