BOSCH

         
Bosch предлага акумулатори за всяко изискване. Върху избора на акумулатор оказват влияние категорията на автомобила, оборудването и режимът на движение, както и климатът.
     
 
 Всички водещи автомобилни производители се доверяват на продуктите на Бош.Чрез иновативните горивни системи на Бош двигателите стават все по-икономични и същевременно по-мощни.
 
 Над 100 години водещите автомобилни производители се доверяват на познанията и опита на Бош.
 
   
 
С над 90%-овото си пазарно покритие Bosch може да предложи подходящата концепция за запалителни кабели в зависимост от спецификациите на автомобилопроизводителите.
 
 
Преди 25 години Бош изобрети Ламбда - сондата и оттогава постоянно я усъвършенствува. До днес, от пазарния лидер са произведени повече от 250 милиона сонди
 
 
Подгряващите свещи Duraterm от Бош, със способност за доподгряване, правят стартирането на дизеловия двигател лесно, бързо и сигурно.
 
 
Ремъците на BOSCH - качество, което Mercedes, VW, Opel или Volvo например използват при заводския монтаж – с изключителна сигурност, безшумни и без необходимост от поддръжка
 
 
 
 Стартерите и алтернаторите са едни от първите продукти на марката Bosch.В качеството си на един от най-големите производители на автомобилни компоненти ...
 
 
 Висококачествените филтри Bosch се грижат за защитатата на компонентите, осигуряват оптималната им работа и удължават експлоатационния живот на двигателя.
   
 Bosch е водещия в света производител на спирачки. Повечето известни производители на автомобили разчитат при първоначалното вграждане на компетентността на Bosch.